Zeci de articole de marochinărie contrafăcute, descoperite la P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat  au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion, 80 de genți, inscripționate cu numele unor firme consacrate, care prezentau suspiciuni de contrafacere. Bunurile, estimate la o valoare de 22.975 lei, aparțineau șoferului mijlocului de transport.

Zeci de articole de marochinărie contrafăcute, descoperite la P.T.F. Calafat

În data de 30.03.2022, în jurul orei 01.35, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în ţară, un cetățean turc, în vârstă de 28 de ani, aflat la volanul unui autocamion.

 Șoferul transporta, conform documentelor prezentate, produse textile. Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse, în cabina automarfarului, 80 de genți care  purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a titularului de marcă.

 În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că produsele respective aparțineau șoferului mijlocului de transport, care a declarat polițiștilor de frontieră că nu  deține documente de proveniență pentru acestea.

Zeci de articole de marochinărie contrafăcute, descoperite la P.T.F. Calafat

Bunurile sus-menționate, în valoare de aproximativ 22.975 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări față de cetățeanul turc, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.