Advertisement

Fals privind identitatea descoperit la P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
miercuri, martie 30, 2022 | 12:33 Last Updated 2022-03-30T09:33:30Z

 Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care a încercat să intre ilegal în România, folosind o carte de identitate emisă de autoritățile bulgare, care nu îi aparținea.

Fals privind identitatea descoperit la P.T.F. Calafat

În data de 30.03.2022, în jurul orei 06.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, la volanul unui microbuz, un cetățean bulgar, în vârstă de 33 de ani.

Acesta era însoțit de un bărbat care s-a legitimat cu o carte de identitate având însemnele autorităţilor din Bulgaria.

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că persoana în cauză este de fapt un cetăţean turc, în vârstă de 32 de ani.

Acesta intenționa să ajungă în Germania, folosindu-se de o carte de identitate care nu îi aparținea și a declarat polițiștilor că a procurat documentul prezentat de la un cetățean bulgar, căruia i-a plătit suma de 2.500 euro.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor doi bărbați, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat, aceștia precum și mijlocul de transport au fost preluați de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Fals privind identitatea descoperit la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement