Fals privind identitatea descoperit la P.T.F. Calafat

 Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care a încercat să intre ilegal în România, folosind o carte de identitate emisă de autoritățile bulgare, care nu îi aparținea.

Fals privind identitatea descoperit la P.T.F. Calafat

În data de 30.03.2022, în jurul orei 06.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, la volanul unui microbuz, un cetățean bulgar, în vârstă de 33 de ani.

Acesta era însoțit de un bărbat care s-a legitimat cu o carte de identitate având însemnele autorităţilor din Bulgaria.

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că persoana în cauză este de fapt un cetăţean turc, în vârstă de 32 de ani.

Acesta intenționa să ajungă în Germania, folosindu-se de o carte de identitate care nu îi aparținea și a declarat polițiștilor că a procurat documentul prezentat de la un cetățean bulgar, căruia i-a plătit suma de 2.500 euro.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor doi bărbați, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat, aceștia precum și mijlocul de transport au fost preluați de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.