900 kilograme de deșeuri, transportate ilegal din Bulgaria, descoperite în P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Dolj au descoperit, în urma unui control specific efectuat asupra unui microbuz, cantitatea de 900 kilograme deșeuri constând în catalizatoare uzate, pentru care șoferul nu deținea documente de transfer complete, conform prevederile legale în vigoare.

900 kilograme de deșeuri, transportate ilegal din Bulgaria, descoperite în P.T.F. Calafat

În ziua de 11.04.2022, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui microbuz, condus de către un cetățean bulgar, în vârstă de 54 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, deșeuri constând în catalizatoare uzate.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului respectiv, lucrătorii noștri au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Gărzii de Mediu Dolj.

900 kilograme de deșeuri, transportate ilegal din Bulgaria, descoperite în P.T.F. Calafat

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că deșeurile, în cantitate totală de 900 de kilograme, au fost încărcate din Bulgaria pentru o societate din Portugalia, iar documentația de transfer prezentată de către șofer era incompletă.

În acest context, autoritățile de control  nu au permis intrarea pe teritoriul României pentru mijlocul de transport sus-menționat, deșeurile fiind returnate societății expeditoare.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.