Cetățeni afgani depistați ascunşi într-un ansamblu rutier, în P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, doi cetățeni afgani care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși într-un ansamblu rutier. Aceștia au fost preluați de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Cetățeni afgani depistați ascunşi într-un ansamblu rutier, în P.T.F. Calafat

În ziua de 24.04.2022, în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean turc, care conducea un ansamblu rutier. Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, cabluri de oțel pe ruta Turcia – Slovacia.

În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, colegii noștri au observat faptul că prelata remorcii este tăiată și cusută, iar în interiorul acesteia au descoperit ascunse, două persoane de sex masculin.

Cetățeni afgani depistați ascunşi într-un ansamblu rutier, în P.T.F. Calafat

La cercetări, polițiștii au stabilit că cele două persoane în vârstă de 19, respectiv 23 de ani, sunt cetățeni afgani.

Tinerii nu dețineau documente de identitate asupra lor și au declarat că au platit suma de 6.000 euro fiecare, unui cetățean turc, cu scopul de a ajunge ilegal în Italia.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, persoanele în cauză, șoferul și mijlocul de transport au fost preluați de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.