ZILELE MUNICIPIULUI CALAFAT 12 – 15 MAI, CENTRUL CIVIC CALAFAT

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Vă așteptăm în perioada 12-15 Mai, de joi până duminică, să sărbătorim împreună “ZILELE MUNICIPIULUI CALAFAT”!

ZILELE MUNICIPIULUI CALAFAT 12 – 15 MAI, CENTRUL CIVIC CALAFAT

Vă așteptăm cu cele mai frumoase spectacole muzicale pentru toate gusturile, un tezaur de bunătăți culinare și un mega parc de distracții atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, TOTUL LA SUPERLATIV!!

ZILELE MUNICIPIULUI CALAFAT revin în forță anul acesta cu mega surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici, cu patru zile pline de activități recreative, distracție, CONCERTE INCENDIARE și momente pentru întreaga familie!

Un festival încărcat de voie bună, distracție, momente unice si show-uri pentru toate vârstele!

Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, mașinuțe, topogane gonflabile și carusele, iar pentru părinți organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi și grătare ce abundă de bunătăți, stropite din belșug cu bere rece ca gheata.

Festivalul va aduce în orașul dumneavoastră bucătari și producători din toate colțurile țării, cu o o gamă variată de delicatese, într-un show culinar de excepție.

Pregătim o ediție cu totul specială, cu o selecție spectaculoasă de bunătăți menite să satisfacă și să surprindă dorințele și nevoile vizitatorilor prezenți.

“ZILELE MUNICIPIULUI CALAFAT” va găzdui o zona cu show-uri gastronomice inedite ce vor face deliciul publicului, într-un cadru de sărbătoare! Timp de patru zile, vizitatorii vor avea parte de demonstrații culinare , show-uri gastronomice live, susținute de bucătari si producatori renumiti din mai multe zone din țară, ce vor expune spre degustare, vor prezenta, vor povesti si își vor găti produsele atât după rețete tradiționale cât și după rețete inedite din bucătăria modernă, o adevărată călătorie gastronomică!

O ediție inedita ce va aduce în orașul dumneavoastră tone de fructe de mare, produse de street-food precum burgeri, hot-dogs, sandwiches, preparate delicioase la grătar, fripturi din cărnuri aromate și mâncăruri la ceaun, sute de mititei, frigărui și pastramă aromată, o explozie de arome și culori, un adevărat spectacol gastronomic!

Vă așteptăm si cu produse tradiționale, cu preparate și produse ecologice și naturale, realizate în ferme și gospodării țărănești, de la mușchiuleți si brânzeturi , pastrame și carnați, dulciuri, prăjituri de casa, plăcinte și cozonaci, până la dulcețuri și produse apicole, băuturi tradiționale și vinuri autohtone, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale.

Deserturile savuroase vor fi si ele in prim plan: cozonaci si plăcinte-n foi dulci sau sărate, cheesecake și prăjituri cu fructe , turta dulce pentru cei mici, langoși, gogoși si clătite, kurtoș kallacs, înghețată, sucuri naturale, ciocolata de casa, o gamă variată de bunătăți din care aveți ce alege, o sărbătoare de gusturi și arome, ce mai!

VĂ ASTEPTĂM CU DRAG!!

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.