Peste 1.000 de bunuri, susceptibile a fi contrafăcute, descoperite la P.T.F. Calafat

 Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F Calafat au descoperit într-un microbuz, mai multe colete care conţineau peste 1.000 de bunuri susceptibile a fi contrafăcute. Produsele aparţineau şoferului mijlocului de transport, un cetăţean polonez, care nu a putut prezenta documente de provenienţă pentru acestea.

Peste 1.000 de bunuri, susceptibile a fi contrafăcute, descoperite la P.T.F. Calafat

În data de 04.05.2022, în jurul orei 23.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în ţară, un cetățean polonez, în vârstă de 29 de ani, aflat la volanul unui microbuz, care transporta diverse bunuri în regim curierat.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse în colete, 958 articole vestimentare și 48 articole de marochinărie, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute şi care prezentau suspiciuni de contrafacere.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit faptul că produsele aparțineau șoferului mijlocului de transport, care a declarat polițiștilor de frontieră că nu  deține documente de proveniență pentru acestea.

Bunurile sus-menționate, în valoare de aproximativ 218.400 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, se efectuează cercetări față de persoana în cauză, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.