Advertisement

Peste 14.000 țigarete cu timbru bulgăresc ascunse în pragurile și spătarele unui microbuz descoperite la P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
joi, mai 05, 2022 | 17:09 Last Updated 2022-05-05T14:18:33Z

 Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, ascunse și nedeclarate, 14.800 de țigarete. Acestea aparțineau șoferului mijlocului de transport, un cetățean bulgar, în vârstă de 37 de ani.

Peste 14.000 țigarete cu timbru bulgăresc ascunse în pragurile și spătarele unui microbuz descoperite la P.T.F. Calafat

În data de 04.05.2022, în jurul orei 05.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 37 de ani, conducând un microbuz, care transporta bunuri de mobilier pe ruta Bulgaria – Germania.

În urma controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse și nedeclarate, în pragurile și spătarele scaunelor microbuzului, 14.800 de țigarete (740 pachete) inscripționate cu nume diferite de mărci, care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc.

Colegii noștri au stabilit faptul că țigările descoperite aparțineau șoferului mijlocului de transport, care nu deţinea documente de proveniență pentru bunurile respective.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 14.800 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști, iar în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 1.000 țigarete.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Peste 14.000 țigarete cu timbru bulgăresc ascunse în pragurile și spătarele unui microbuz descoperite la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement