Peste 20.000 de țigarete descoperite la P.T.F. Calafat

 

Peste 20.000 de țigarete descoperite la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra  unui autocamion, cantitatea de 20.760 de țigarete, ascunse și nedeclarate. Țigaretele aparțineau șoferului mijlocului de transport, un cetăţean bulgar.

La data de 16.05.2022, în jurul orei 07.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 38 de ani, conducând un microbuz.

În urma controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse și nedeclarate, într-un locaș special amenajat, 20.760 de țigarete (1.038 pachete) de diferite de mărci, care aveau aplicate timbru bulgăresc.

Colegii noștri au stabilit faptul că țigaretele descoperite aparțineau șoferului mijlocului de transport, care nu deţinea documente de proveniență pentru bunurile respective.

Peste 20.000 de țigarete descoperite la P.T.F. Calafat

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 21.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști, iar în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 1.000 țigarete , conform art. 452 din  Legea 227/2015.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.