Peste 20.000 de țigarete descoperite la P.T.F. Calafat

 

Peste 20.000 de țigarete descoperite la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra  unui autocamion, cantitatea de 20.760 de țigarete, ascunse și nedeclarate. Țigaretele aparțineau șoferului mijlocului de transport, un cetăţean bulgar.

La data de 16.05.2022, în jurul orei 07.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 38 de ani, conducând un microbuz.

În urma controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse și nedeclarate, într-un locaș special amenajat, 20.760 de țigarete (1.038 pachete) de diferite de mărci, care aveau aplicate timbru bulgăresc.

Colegii noștri au stabilit faptul că țigaretele descoperite aparțineau șoferului mijlocului de transport, care nu deţinea documente de proveniență pentru bunurile respective.

Peste 20.000 de țigarete descoperite la P.T.F. Calafat

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 21.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști, iar în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 1.000 țigarete , conform art. 452 din  Legea 227/2015.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.