Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit și indisponibilizat un autoturism, căutat pentru confiscare de autorităţile din Marea Britanie.

Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Calafat

La data de 19.05.2022, în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism marca Audi Q7 S Line TDI Quattro A, an de fabricație 2010.       

Cu ocazia verificărilor suplimentare, colegii noştri au constatat că autoturismul se află în atenția autorităților britanice, vehiculul figurând ca fiind semnalat furat.

Șoferul a declarat polițiștilor de frontieră faptul că a preluat acel autoturism de la o cunoștință, cetățean român, cu intenția de a-l înmatricula în Bulgaria, dar nu avea cunoştinţă că se află în litigiu.

Bunul sus-menționat, estimat la o valoare de 80.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire”  la infracțiunea de furt, faptă prevăzută de art. 270, alin. 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.