Advertisement

Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
sâmbătă, mai 21, 2022 | 07:13 Last Updated 2022-05-21T04:13:21Z

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit și indisponibilizat un autoturism, căutat pentru confiscare de autorităţile din Marea Britanie.

Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Calafat

La data de 19.05.2022, în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism marca Audi Q7 S Line TDI Quattro A, an de fabricație 2010.       

Cu ocazia verificărilor suplimentare, colegii noştri au constatat că autoturismul se află în atenția autorităților britanice, vehiculul figurând ca fiind semnalat furat.

Șoferul a declarat polițiștilor de frontieră faptul că a preluat acel autoturism de la o cunoștință, cetățean român, cu intenția de a-l înmatricula în Bulgaria, dar nu avea cunoştinţă că se află în litigiu.

Bunul sus-menționat, estimat la o valoare de 80.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire”  la infracțiunea de furt, faptă prevăzută de art. 270, alin. 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement