Patru cetățeni sirieni depistați ascunşi printre cutii cu fructe şi legume, într-un ansamblu rutier, în PTF Calafat

 Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, patru cetățeni sirieni care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși într-un ansamblu rutier. Aceștia au fost preluați de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Patru cetățeni sirieni depistați ascunşi printre cutii cu fructe şi legume, într-un ansamblu rutier, în P.T.F. Calafat

În ziua de 23.06.2022, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean turc, în vârstă de 42 de ani, care conducea un ansamblu rutier. 

Acesta transporta, conform documentelor prezentate, legume și fructe, pe ruta Turcia – Marea Britanie.

În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, colegii noștri au observat faptul că sistemul de închidere al semiremorcii este secționat, situaţie care permitea scoaterea sigiliului, fără deteriorarea acestuia.

Având în vedere acest aspect, colegii noştri au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în interior au fost descoperite ascunse patru persoane.

În cadrul cercetărilor, colegii noştri au stabilit faptul că persoanele depistate sunt cetățeni sirieni. Aceştia au declarat că s-au urcat în mijlocul de transport, într-o parcare din proximitatea orașului Sofia, de pe teritoriul Bulgariei, cu sprijinul șoferului.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, persoanele în cauză, șoferul și mijlocul de transport au fost preluați de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.