Trei cetățeni sirieni depistați ascunşi într-un ansamblu rutier, în P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, trei cetățeni sirieni care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși într-un ansamblu rutier. Aceștia au fost preluați de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Trei cetățeni sirieni depistați ascunşi într-un ansamblu rutier, în P.T.F. Calafat


În ziua de 24.06.2022, în jurul orei 09.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean turc, în vârstă de 42 de ani, care conducea un ansamblu rutier. Acesta transporta năut, conform documentelor prezentate, pe ruta Turcia – Norvegia.

În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, colegii noștri au observat faptul că șnurul asigurator al semiremorcii permițea accesul în compartimentul de marfă, fără deteriorarea sigiliului vamal.

Având în vedere acest aspect, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în interior au fost descoperite ascunse trei persoane de sex masculin.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit faptul că persoanele depistate sunt cetățeni sirieni. Aceștia au declarat că s-au urcat în automarfar, cu ajutorul șoferului,  într-o parcare din apropierea orașului Sofia, de pe teritoriul Bulgariei.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, cele trei persoane ascunse, șoferul și mijlocul de transport au fost preluați de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.


About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.