Trei cetățeni sirieni depistați ascunşi într-un ansamblu rutier, în P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, trei cetățeni sirieni care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși într-un ansamblu rutier. Aceștia au fost preluați de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Trei cetățeni sirieni depistați ascunşi într-un ansamblu rutier, în P.T.F. Calafat


În ziua de 24.06.2022, în jurul orei 09.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean turc, în vârstă de 42 de ani, care conducea un ansamblu rutier. Acesta transporta năut, conform documentelor prezentate, pe ruta Turcia – Norvegia.

În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, colegii noștri au observat faptul că șnurul asigurator al semiremorcii permițea accesul în compartimentul de marfă, fără deteriorarea sigiliului vamal.

Având în vedere acest aspect, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în interior au fost descoperite ascunse trei persoane de sex masculin.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit faptul că persoanele depistate sunt cetățeni sirieni. Aceștia au declarat că s-au urcat în automarfar, cu ajutorul șoferului,  într-o parcare din apropierea orașului Sofia, de pe teritoriul Bulgariei.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, cele trei persoane ascunse, șoferul și mijlocul de transport au fost preluați de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.


About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.