Peste 13.000 de țigarete descoperite ascunse în pereții laterali ai unui microbuz, în P.T.F. Calafat

 

Peste 13.000 de țigarete descoperite ascunse în pereții laterali ai unui microbuz, în P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit în urma unui control amănunțit efectuat asupra unui microbuz, cantitatea de 13.960 de țigarete, ascunse și nedeclarate, care aparțineau șoferului mijlocului de transport.  

La data de 10.07.2022, în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui microbuz, un cetățean bulgar, în vârstă de 36 de ani, care transporta diverse bunuri.

În urma efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit, ascunse și nedeclarate, printre bagajele personale și în pereții microbuzului, 13.960 de țigarete (698 pachete), inscripționate cu nume diferite de mărci, care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc.

Colegii noștri au stabilit faptul că țigările aparțineau persoanei sus-menționate care nu a putut prezenta documente de proveniență pentru aceste produse.

Peste 13.000 de țigarete descoperite ascunse în pereții laterali ai unui microbuz, în P.T.F. Calafat

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 13.960 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști iar, în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete , conform art. 452 din  Legea 227/2015.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.