Accident în Ciupercenii Noi. Bărbat cercetat penal, după ce s-a urcat la volan deși nu are permis

 Bărbat implicat într-un eveniment rutier, depistat de poliţişti că ar fi condus un vehicul fără a deţine permis de conducere

 

Accident în Ciupercenii Noi. Bărbat cercetat penal, după ce s-a urcat la volan deși nu are permis

Ieri, 18 iulie, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Ciupercenii Noi a avut loc un accident rutier.


La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un bărbat de 46 de ani, din Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, a acroşat un autoturism care circula din sens opus.

 

În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale.

 

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.


În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au constatat 3 infracţiuni la regimul rutier şi au aplicat 63 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 14.000 de lei. 

Totodată, au fost reținute 6 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.