Advertisement

Cetățean sirian depistat ascuns în portbagajul unui autoturism

Gigel Ciobanu
sâmbătă, august 06, 2022 | 11:58 Last Updated 2022-08-06T08:58:32Z

 Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au depistat un cetățean sirian, în vârstă de 20 de ani, care a încercat să intre ilegal în țară, ascuns în portbagajul unui autoturism.

Cetățean sirian depistat ascuns în portbagajul unui autoturism

În cursul acestei nopţi, în jurul orei 03.25, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, conducând un autoturism înmatriculat în Germania, un bărbat sirian în vârstă de 47 de ani. Șoferul s-a legitimat cu un document de călătorie și un permis de ședere, eliberate de autoritățile germane. Ca pasageri, în autoturism, călătoreau soția șoferului și cei doi copii minori.

În urma efectuării controlului mijlocului de transport, în portbagajul autoturismului, sub bagajele personale, a fost descoperită ascunsă o persoană de sex masculin care nu poseda documente de identitate.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că persoana sus-menționată este cumnatul șoferului, cetățean sirian, în vârstă de 20 de ani. Acesta a declarat colegilor noştri faptul că nu deţine documente de călătorie valabile, motiv pentru care a încercat să treacă fraudulos frontiera de stat.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei depistate ascunse, iar conform protocolului româno-bulgar, tânărul va fi preluat de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Cetățean sirian depistat ascuns în portbagajul unui autoturism

Trending Now

Advertisement