Advertisement

Autoturism căutat de autoritățile din Germania, descoperit la P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
luni, august 01, 2022 | 15:20 Last Updated 2022-08-01T12:20:46Z

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat  au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism ce figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autorităţile din Germania.

Autoturism căutat de autoritățile din Germania, descoperit la P.T.F. Calafat

La data de 29.07.2022, în jurul orei 12.50 , în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din țară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 38 de ani, conducând un autoturism, înmatriculat în Bulgaria. 

Cu ocazia efectuării formalităţilor de control, polițiștii de frontieră doljeni au constatat faptul că autoturismul, marca Audi A4, an de fabricație 2015, se află în atenția autorităților din Germania, figurând ca bun căutat pentru confiscare, din data de 31.05.2022.

În urma efectuării verificărilor în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat ca autovehiculul este furat și aparține altei persoane.

Bunul sus-menționat, estimat la o valoare de 72.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul unității până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire”  la infracțiunea de furt, faptă prevăzută de art. 270, alin. 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Autoturism căutat de autoritățile din Germania, descoperit la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement