Peste 14.000 de țigarete descoperite ascunse într-un microbuz în P.T.F. Calafat


Peste 14.000 de țigarete descoperite ascunse într-un microbuz în P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit în urma unui control efectuat asupra  unui microbuz, cantitatea de 14.600 de țigarete, ascunse și nedeclarate, în capitonajul și în roata de rezervă a mijlocului de transport. 

La data de 24.08.2022, în jurul orei 22.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 39 de ani, conducând un microbuz care transporta diverse bunuri.

Peste 14.000 de țigarete descoperite ascunse într-un microbuz în P.T.F. Calafat

În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit, ascunse și nedeclarate, în capitonajul microbuzului și în roata de rezervă, 14.600 de țigarete  (730 pachete), inscripționate cu nume de diferite de mărci și care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc.

Colegii noștri au stabilit faptul că țigările aparțineau șoferului, care nu deținea documente de proveniență pentru bunurile respective

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete , conform art. 452 din  Legea 227/2015, iar întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 16.790 lei, a fost indisponibilizată de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.