Substanțe dopante cu grad de mare risc, descoperite în P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra  unui autocamion, cantitatea de 1.180 de medicamente care se aflau pe lista substanțelor dopante cu grad de mare risc, ascunse și nedeclarate.

Substanțe dopante cu grad de mare risc, descoperite în P.T.F. Calafat

În data de 25.08.2022, în jurul orei 05.54, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 53 de ani, aflat la volanul unui microbuz. Şoferul transporta diverse colete pe ruta Bulgaria-Marea Britanie.

Substanțe dopante cu grad de mare risc, descoperite în P.T.F. Calafat

În urma controlului amănunțit efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit un colet ce conținea mai multe cutii cu substanțe dopante. 

Colegii noștri au stabilit faptul că medicamentele descoperite aparțineau șoferului mijlocului de transport, care nu deţinea documente de proveniență pentru bunurile respective.

Substanțe dopante cu grad de mare risc, descoperite în P.T.F. Calafat

În urma inventarierii produselor farmaceutice, a rezultat cantitatea de 1.100 de pastile și 80 de fiole, medicamente care se aflau pe lista substanțelor dopante cu grad de mare risc.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de introducere sau scoatere din țară, precum și importul sau exportul de substanțe dopante cu grad mare de risc fără a deţine autorizație emisă de autoritățile competente, medicamentele au fost indisponibilizate, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.