Substanțe dopante cu grad de mare risc, descoperite în P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra  unui autocamion, cantitatea de 1.180 de medicamente care se aflau pe lista substanțelor dopante cu grad de mare risc, ascunse și nedeclarate.

Substanțe dopante cu grad de mare risc, descoperite în P.T.F. Calafat

În data de 25.08.2022, în jurul orei 05.54, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 53 de ani, aflat la volanul unui microbuz. Şoferul transporta diverse colete pe ruta Bulgaria-Marea Britanie.

Substanțe dopante cu grad de mare risc, descoperite în P.T.F. Calafat

În urma controlului amănunțit efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit un colet ce conținea mai multe cutii cu substanțe dopante. 

Colegii noștri au stabilit faptul că medicamentele descoperite aparțineau șoferului mijlocului de transport, care nu deţinea documente de proveniență pentru bunurile respective.

Substanțe dopante cu grad de mare risc, descoperite în P.T.F. Calafat

În urma inventarierii produselor farmaceutice, a rezultat cantitatea de 1.100 de pastile și 80 de fiole, medicamente care se aflau pe lista substanțelor dopante cu grad de mare risc.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de introducere sau scoatere din țară, precum și importul sau exportul de substanțe dopante cu grad mare de risc fără a deţine autorizație emisă de autoritățile competente, medicamentele au fost indisponibilizate, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.