Doi cetățeni turci cu permise de ședere false, depistați în P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat doi cetățeni turci, care au prezentat pentru controlul de frontieră permise de ședere false, specifice Belgia, intenţionând astfel să ajungă în Germania.

Doi cetățeni turci cu permise de ședere false, depistați în P.T.F. Calafat


În data de 18.09.2022, în jurul orei 03.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 33 de ani, conducând un microbuz. Împreună cu acesta călătoreau ca pasageri, doi cetățeni turci.

La controlul de frontieră, cei doi pasageri au prezentat paşapoarte emise de autoritățile din Turcia și permise de ședere având însemnele autorităţilor din Belgia.

În cadrul verificărilor preliminare, cu ocazia studierii documentelor de călătorie, colegii noștri au constatat că permisele de ședere prezentate la control nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unor documente autentice, fiind false total.

Cu ocazia cercetărilor, aceștia au declarat că au procurat documentele de călătorie când se aflau pe teritoriul Bulgariei, în schimbul sumei de 2.000 de euro fiecare.  Persoanele în cauză intenționau astfel să ajungă în Germania.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.