Doi cetățeni turci cu permise de ședere false, depistați în P.T.F. Calafat

 Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat doi cetățeni turci, care au prezentat pentru controlul de frontieră permise de ședere false, specifice Belgia, intenţionând astfel să ajungă în Germania.

Doi cetățeni turci cu permise de ședere false, depistați în P.T.F. Calafat


În data de 18.09.2022, în jurul orei 03.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 33 de ani, conducând un microbuz. Împreună cu acesta călătoreau ca pasageri, doi cetățeni turci.

La controlul de frontieră, cei doi pasageri au prezentat paşapoarte emise de autoritățile din Turcia și permise de ședere având însemnele autorităţilor din Belgia.

În cadrul verificărilor preliminare, cu ocazia studierii documentelor de călătorie, colegii noștri au constatat că permisele de ședere prezentate la control nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unor documente autentice, fiind false total.

Cu ocazia cercetărilor, aceștia au declarat că au procurat documentele de călătorie când se aflau pe teritoriul Bulgariei, în schimbul sumei de 2.000 de euro fiecare.  Persoanele în cauză intenționau astfel să ajungă în Germania.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.