Advertisement

Doi cetățeni turci cu permise de ședere false, depistați în P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
luni, septembrie 19, 2022 | 13:52 Last Updated 2022-09-19T10:54:04Z

 Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat doi cetățeni turci, care au prezentat pentru controlul de frontieră permise de ședere false, specifice Belgia, intenţionând astfel să ajungă în Germania.

Doi cetățeni turci cu permise de ședere false, depistați în P.T.F. Calafat


În data de 18.09.2022, în jurul orei 03.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 33 de ani, conducând un microbuz. Împreună cu acesta călătoreau ca pasageri, doi cetățeni turci.

La controlul de frontieră, cei doi pasageri au prezentat paşapoarte emise de autoritățile din Turcia și permise de ședere având însemnele autorităţilor din Belgia.

În cadrul verificărilor preliminare, cu ocazia studierii documentelor de călătorie, colegii noștri au constatat că permisele de ședere prezentate la control nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unor documente autentice, fiind false total.

Cu ocazia cercetărilor, aceștia au declarat că au procurat documentele de călătorie când se aflau pe teritoriul Bulgariei, în schimbul sumei de 2.000 de euro fiecare.  Persoanele în cauză intenționau astfel să ajungă în Germania.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Doi cetățeni turci cu permise de ședere false, depistați în P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement