Hoț și tâlhar, un tânăr din Calafat a fost reținut

 Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Calafat, județul Dolj, a fost reținut de către polițiști, după ce în noaptea de marți spre miercuri, a spart un magazin din localitate și a furat mai multe bunuri. Totodată, la începutul acestei luni, într-un parc din Calafat, tânărul a tâlhărit un bărbat din Poiana Mare.

Hoț și tâlhar, un tânăr din Calafat a fost reținut

Pe numele tânărului în vârstă de 20 de ani a fost întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată și furt calificat.

Din cercetări, a rezultat că acesta, în noaptea de 20 spre 21 septembrie, a intrat într-un magazin din Calafat, forțând ușa de acces și a furat băuturi alcoolice și alte bunuri, în valoare de aproximativ 360 de lei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că, în ziua de 20 septembrie, mai furase, din acelaşi magazin, o sticlă cu băuturi alcoolice.

Mai mult, cu ocazia extinderii cercetărilor, poliţiştii au mai stabilit că, la data de 7 spre 8 septembrie, tânărul a lovit, într-un parc din Calafat, un bărbat din Poiana Mare şi i-a luat  un telefon mobil și suma de aproximativ 1.300 de lei.

„În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tâlhărie calificată. Astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, arată IPJ Dolj.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.