Cetăţean sirian cu documente care nu îi aparţineau, depistat în PTF Calafat Feroviar

 Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat Feroviar, un cetățean sirian care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind documente de identitate care aparțineau altei persoane. Acesta a fost preluat de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Cetăţean sirian cu documente care nu îi aparţineau, depistat în PTF Calafat Feroviar

În data de 21.09.2022, în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat Feroviar, s-a prezentat pentru a intra în România, o persoană de sex masculin, în vârstă de 19 de ani. Persoana respectivă a prezentat la control un titlu de călătorie și un permis de ședere  având însemnele autorităților din Germania.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, din studiul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că persoana  prezentă la control, nu este una și aceeași cu persoana din fotografiile documentelor.

Ca urmare a celor constatate, a fost efectuat controlul amănunţit asupra persoanei și a bagajelor acesteia, fiind descoperit un document temporar pentru solicitanți de azil emis de autoritățile din Bulgaria. Din acesta reiese că persoana prezentă la control este cetățean sirian, în vârstă de 21 de ani.

În cadrul cercetărilor, tânărul a declarat că documentele prezentate aparțin fratelui său și intenționa în acest mod fraudulos să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, aceasta a fost preluată de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.