Doi bărbați din Calafat și-au recuperat portofelele pe care le pierduseră pe stradă

 Doi bărbați din Calafat, județul Dolj, și-au recuperat portofelele pe care le pierduseră, duminică, după ce persoanele care au găsit bunurile le-au predat polițiștilor din localitate.  

Doi bărbați din Calafat și-au recuperat portofelele pe care le pierduseră pe stradă

Potrivit IPJ Dolj, un bărbat de 61 de ani, din Calafat, s-a prezentat la sediul Poliţiei, declarându-le poliţiştilor că a găsit un portofel pe stradă.

În portofel, în urma controlului efectuat, a fost găsită suma de 1396 lei, un card bancar şi o carte de identitate.

„În urma verificărilor efectuate a fost identificat proprietarul, respectiv un bărbat de 87 de ani, din localitate, portofelul cu suma de bani şi documentele personale fiindu-i restituite”, arată IPJ Dolj.

Doi bărbați din Calafat și-au recuperat portofelele pe care le pierduseră pe stradăTot ieri, la ora 21:00, o femeie de 55 ani, din Calafat, a adus la sediul Poliției, un portofel în care se afla suma de 208 lei, un card bancar și o carte de identitate, pe care îl găsise pe stradă.

„Și în această situație a fost găsit proprietarul, un tânăr de 20 de ani, din localitate, fiindu-i restituite bunurile pierdute”, a conchis IPJ Dolj.


About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.