Doi bărbați din Calafat și-au recuperat portofelele pe care le pierduseră pe stradă

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Doi bărbați din Calafat, județul Dolj, și-au recuperat portofelele pe care le pierduseră, duminică, după ce persoanele care au găsit bunurile le-au predat polițiștilor din localitate.  

Doi bărbați din Calafat și-au recuperat portofelele pe care le pierduseră pe stradă

Potrivit IPJ Dolj, un bărbat de 61 de ani, din Calafat, s-a prezentat la sediul Poliţiei, declarându-le poliţiştilor că a găsit un portofel pe stradă.

În portofel, în urma controlului efectuat, a fost găsită suma de 1396 lei, un card bancar şi o carte de identitate.

„În urma verificărilor efectuate a fost identificat proprietarul, respectiv un bărbat de 87 de ani, din localitate, portofelul cu suma de bani şi documentele personale fiindu-i restituite”, arată IPJ Dolj.

Doi bărbați din Calafat și-au recuperat portofelele pe care le pierduseră pe stradă



Tot ieri, la ora 21:00, o femeie de 55 ani, din Calafat, a adus la sediul Poliției, un portofel în care se afla suma de 208 lei, un card bancar și o carte de identitate, pe care îl găsise pe stradă.

„Și în această situație a fost găsit proprietarul, un tânăr de 20 de ani, din localitate, fiindu-i restituite bunurile pierdute”, a conchis IPJ Dolj.


About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.