Advertisement

O turmă de oi și capre, lovită în plin de o mașină, lângă Calafat

Gigel Ciobanu
luni, octombrie 31, 2022 | 13:52 Last Updated 2022-10-31T18:24:08Z

 Poliţiştii din Calafat au fost sesizaţi, ieri, că pe DN 55 A, în afara localităţii, s-a produs un accident de circulaţie.

O turmă de oi și capre, lovită în plin de o mașină, lângă Calafat

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că un bărbat de 35 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55 A, în afara localității Calafat, din direcția Poiana Mare-Calafat, a accidentat mai multe caprine și ovine, care traversau drumul public fiind însoţite de îngrijitori.

În urma evenimentului rutier, nu au fost înregistrate victime omeneşti, dar din păcare, a rezultat decesul mai multor animale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • O turmă de oi și capre, lovită în plin de o mașină, lângă Calafat

Trending Now

Advertisement