O turmă de oi și capre, lovită în plin de o mașină, lângă Calafat

 Poliţiştii din Calafat au fost sesizaţi, ieri, că pe DN 55 A, în afara localităţii, s-a produs un accident de circulaţie.

O turmă de oi și capre, lovită în plin de o mașină, lângă Calafat

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că un bărbat de 35 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55 A, în afara localității Calafat, din direcția Poiana Mare-Calafat, a accidentat mai multe caprine și ovine, care traversau drumul public fiind însoţite de îngrijitori.

În urma evenimentului rutier, nu au fost înregistrate victime omeneşti, dar din păcare, a rezultat decesul mai multor animale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.