Advertisement

Un bărbat de 38 de ani din Poiana Mare ,beat și fără permis, a întrat cu mașina în gard

Gigel Ciobanu
sâmbătă, noiembrie 26, 2022 | 18:43 Last Updated 2022-11-26T16:43:58Z

 Un bărbat de 38 de ani din Poiana Mare, județul Dolj a fost protagonistul unui eveniment care a avut loc vineri noapte, în localitatea doljeană. Bărbatul a ieșit în decor într-o curbă și a intrat cu mașina într-un gard. Șoferul era beat și nu avea nici permis de conducere.

Beat și fără permis, a întrat cu mașina în gard


„În noaptea de 24/25 noiembrie a.c., ora 01.00, polițiști din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Mihai Viteazu, din comuna Poiana Mare, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, un autoturism a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un gard.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, fără a fi înregistrate victime omenești.

Polițiștii l-au legitimat pe conducătorul auto, un bărbat de 38 de ani, din localitate, acesta fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, – IPJ Dolj.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Un bărbat de 38 de ani din Poiana Mare ,beat și fără permis, a întrat cu mașina în gard

Trending Now

Advertisement