Tânăr mort după ce s-a răsturnat cu maşina

 Un tânăr de 35 de ani, din comuna Piscu Vechi, a murit noaptea trecută, după ce s-a răsturnat cu maşina, pe DC55.

Tânăr mort după ce s-a răsturnat cu maşina


„La data de 27 noiembrie, ora 23:55, poliţiştii Poliției Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.C. 55, în afara localităţii Piscu Vechi. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat de 35 de ani, din comuna Piscu Vechi, în timp ce a condus un autoturism pe D.C. 55, în afara localităţii Piscu Vechi, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul autoturismului, ieşind în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat“, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că şoferul care şi-a pierdut viaţa nu avea permis de conducere. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.