Accident rutier în comuna doljeană Maglavit, în noaptea dintre ani

 Un tânăr de 26 de ani, din comuna Maglavit, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56 A, a intrat în coliziune cu un TIR parcat, fiind proiectat ulterior în gardul unei locuințe.

Accident rutier în comuna doljeană Maglavit, în noaptea dintre ani

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

Tânărul a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, informează Poliția Dolj.

Accident rutier în comuna doljeană Maglavit, în noaptea dintre ani

De asemenea, s-a stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehiulcule pe drumurile publice.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.