Cetățean sirian cu un document care nu îi aparținea, depistat în PTF Calafat

 Poliţiştii de frontieră au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, un cetățean sirian care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind o carte de identitate eliberată de autoritățile din Germania. Persoana în cauză a fost preluată de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Cetățean sirian cu un document care nu îi aparținea, depistat în PTF Calafat

În data de 31.12.2022, în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, o persoană de sex masculin, călătorind ca pasager într-un autocar, care efectuează transport internațional de persoane pe ruta Turcia-Germania.

Persoana în cauză s-a legitimat cu o carte de identitate emisă de autoritățile din Germania.

Din studiul documentelor de călătorie, prin metoda portretului vorbit, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că persoana prezentă la control nu este una și aceeași cu cea din fotografia documentului.

În cadrul verificărilor efectuate persoana a declarat că este cetățean sirian, în vârstă de 25 de ani, și a procurat cartea de identitate de la un cetățean turc pe care nu-l cunoaște, în schimbul sumei de 2.000 euro.

În cauză s-a procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, aceasta a fost preluată de către autoritățile Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun, iar firma transportatoare a fost sancționată contravențional.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.