Autoturisme cu documente false depistate la STPF Dolj

 Polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Dolj au descoperit, în cadrul unei acțiuni desfășurate pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în urma unor controale efectuate asupra a două mijloace de transport, două documente tip talon de inspecție tehnică periodică contrafăcute.


În acest sfârșit de săptămână, la diferite intervale de timp, polițiștii de frontieră din cadrul BCMIIT al STPF Dolj au oprit pentru control două autoturisme, pe raza localităților Desa și Ciupercenii Vechi.

Cu această ocazie, în urma examinării documentelor prezentate, colegii noștri au constatat că documentele tip talon de inspecție tehnică periodică sunt contrafăcute.

În cauză, față de cei doi șoferi se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „uz de fals”, faptă prevăzută de art. 323 din Codul Penal, dosarele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, pentru continuarea cercetărilor.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.