Autoturisme cu documente false depistate la STPF Dolj

 Polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Dolj au descoperit, în cadrul unei acțiuni desfășurate pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în urma unor controale efectuate asupra a două mijloace de transport, două documente tip talon de inspecție tehnică periodică contrafăcute.


În acest sfârșit de săptămână, la diferite intervale de timp, polițiștii de frontieră din cadrul BCMIIT al STPF Dolj au oprit pentru control două autoturisme, pe raza localităților Desa și Ciupercenii Vechi.

Cu această ocazie, în urma examinării documentelor prezentate, colegii noștri au constatat că documentele tip talon de inspecție tehnică periodică sunt contrafăcute.

În cauză, față de cei doi șoferi se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „uz de fals”, faptă prevăzută de art. 323 din Codul Penal, dosarele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, pentru continuarea cercetărilor.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.