Depistaţi sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 În ziua de 20 februarie a.c, ora 20.29,  polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au depistat un bărbat, de 34 ani, din municipiul Băilești, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Locotenent Becherescu, din localitate.

Depistaţi sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive

Întrucât conducătorul auto avea un comportament suspect, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanţa cannabis.

Tot în cursul zilei de 20 februarie, ora 21.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au depistat un barbat, de 47 ani, din municipiul Calafat,  în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Mai, din localitate.

Întrucât acesta emana halena alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele situaţii, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.