Peste 11.000 de țigarete descoperite ascunse într-un autocamion, în P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion, cantitatea de 11.480 de țigarete, ascunse și nedeclarate, în plafonul, compartimentele de depozitare de la nivelul cabinei, precum și în torpedoul mijlocului de transport.

Peste 11.000 de țigarete descoperite ascunse într-un autocamion, în P.T.F. Calafat

La data de 14.02.2023, în jurul orei 02.10,  în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autocamion, un cetățean bulgar, în vârstă de 35 de ani care transporta diverse bunuri pe ruta Turcia – Franța.

În urma efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit, ascunse și nedeclarate, în plafon, în compartimentele de depozitare de la nivelul cabinei, precum și în torpedoul autocamionului, mai multe pachete de țigări care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc. 

În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 11.480 de țigarete (574 pachete), inscripționate cu nume diferite de mărci, care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc. 

Colegii noștri au stabilit faptul că țigările aparțineau persoanei sus-menționate care nu a putut prezenta documente de proveniență pentru aceste produse. 

Peste 11.000 de țigarete descoperite ascunse într-un autocamion, în P.T.F. Calafat

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 13.200 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști iar, în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete , conform art. 452 din  Legea 227/2015. 

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.