Reținut pentru instigare la furt și infracțiuni rutiere

 Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Calafat, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de instigare la infracțiunea de furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

Reținut pentru instigare la furt și infracțiuni rutiere

În dimineaţa zilei de 26 ianuarie a.c., poliţiştii Secției nr. 10 Poliție Rurală Poiana Mare au fost sesizaţi de către un bărbat, de 64 de ani, din comuna Desa, cu privire la faptul că fiica acestuia, de 34 de ani, i-ar fi sustras, din locuinţă, suma de 70.000 de lei precum şi bijuterii din aur în valoare de aproximativ 150.000 de lei.

În seara zilei de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 23.00, patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova a depistat, pe strada Râului, din municipiul Craiova, un autoturism înmatriculat în Republica Bulgară, în care se afla şi tânărul de 27 de ani, din municipiul Calafat, asupra acestuia fiind găsita suma de 15.100 de lei.

Din cercetări ar fi rezultat faptul că, tânărul ar fi instigat-o pe femeia de 34 de ani să sustragă banii şi bijuteriile, după care s-ar fi deplasat către Municipiul Craiova, la volanul unui autoturism neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere şi refuzând să-i fie prelevate mostre biologice pentru a se stabili valoarea alcoolemiei.

În urma activităților întreprinse, s-a recuperat întreaga cantitate de bijuterii din aur sustrase, precum și suma de 15.000 lei, care au fost restituite persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de instigare la infracțiunea de furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Cu privire la femeia de 34 de ani, persoana vătămată şi-a retras plângerea depusă împotriva acesteia.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea luării unei măsuri preventive.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.