Cetățean bulgar cu un autoturism cu numere de înmatriculare false, depistat în P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui autoturism, un certificat provizoriu de înmatriculare  fals total.

Cetățean bulgar cu un autoturism cu numere de înmatriculare false, depistat în P.T.F. Calafat

La data de 06.03.2023, în jurul orei 00.05, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a ieși din țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 40 de ani, aflat la volanul unui autoturism care circula pe ruta Belgia-Bulgaria.

La verificări, șoferul a prezentat un certificat de înmatriculare eliberat de autoritățile din Belgia.

În urma examinării documentelor prezentate, polițiștii au costatat că numărul de înmatriculare înscris în certificatul de înmatriculare prezentat la control, nu este unul și același cu plăcuța de înmatriculare aplicată pe autoturism, acesta fiind specific Olanda.

În cadrul cercetărilor, au fost efectuate verificări în bazele de date, de unde a reieșit că autoturismul este radiat din circulație din Belgia din data de 23.02.2023, și, de asemenea, numărul aplicat pe mijlocul de transport a aparținut unui autoturism din Olanda. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, faptă prevăzută de art. 334, alin. 1 și alin. 2 din Codul Penal.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.