Cetățean bulgar cu un autoturism cu numere de înmatriculare false, depistat în P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui autoturism, un certificat provizoriu de înmatriculare  fals total.

Cetățean bulgar cu un autoturism cu numere de înmatriculare false, depistat în P.T.F. Calafat

La data de 06.03.2023, în jurul orei 00.05, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a ieși din țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 40 de ani, aflat la volanul unui autoturism care circula pe ruta Belgia-Bulgaria.

La verificări, șoferul a prezentat un certificat de înmatriculare eliberat de autoritățile din Belgia.

În urma examinării documentelor prezentate, polițiștii au costatat că numărul de înmatriculare înscris în certificatul de înmatriculare prezentat la control, nu este unul și același cu plăcuța de înmatriculare aplicată pe autoturism, acesta fiind specific Olanda.

În cadrul cercetărilor, au fost efectuate verificări în bazele de date, de unde a reieșit că autoturismul este radiat din circulație din Belgia din data de 23.02.2023, și, de asemenea, numărul aplicat pe mijlocul de transport a aparținut unui autoturism din Olanda. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, faptă prevăzută de art. 334, alin. 1 și alin. 2 din Codul Penal.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.