Cetățean bulgar cu un autoturism cu numere de înmatriculare false, depistat în P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui autoturism, un certificat provizoriu de înmatriculare  fals total.

Cetățean bulgar cu un autoturism cu numere de înmatriculare false, depistat în P.T.F. Calafat

La data de 06.03.2023, în jurul orei 00.05, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a ieși din țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 40 de ani, aflat la volanul unui autoturism care circula pe ruta Belgia-Bulgaria.

La verificări, șoferul a prezentat un certificat de înmatriculare eliberat de autoritățile din Belgia.

În urma examinării documentelor prezentate, polițiștii au costatat că numărul de înmatriculare înscris în certificatul de înmatriculare prezentat la control, nu este unul și același cu plăcuța de înmatriculare aplicată pe autoturism, acesta fiind specific Olanda.

În cadrul cercetărilor, au fost efectuate verificări în bazele de date, de unde a reieșit că autoturismul este radiat din circulație din Belgia din data de 23.02.2023, și, de asemenea, numărul aplicat pe mijlocul de transport a aparținut unui autoturism din Olanda. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, faptă prevăzută de art. 334, alin. 1 și alin. 2 din Codul Penal.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.