Substanță vegetală, de culoare verde, depistată ascunsă în cabina unui autocamion în P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în urma unui control efectuat în cabina unui autocamion condus de un cetăţean turc, cantitatea de 17 grame substanță vegetală uscată, de culoare verde sub formă de muguri, cu un miros înțepător, suspectă a fi canabis.

Substanță vegetală, de culoare verde, depistată ascunsă în cabina unui autocamion în P.T.F. Calafat

La data de 03.03.2023, în jurul orei 22.11, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean turc, în vârstă de 51 de ani, conducând un autocamion, care transporta diverse bunuri.

În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în buzunarul lateral al unei geci aflate în interiorul cabinei, un borcan din plastic, de mici dimensiuni,  în care se afla o substanță vegetală uscată, de culoare verde, sub formă de muguri, cu un miros înțepător, suspectă a fi canabis. 

S-a procedat la ridicarea substanței vegetale, cantitatea totală fiind de aproximativ 17 grame.

Substanță vegetală, de culoare verde, depistată ascunsă în cabina unui autocamion în P.T.F. Calafat

În cadrul cercetărilor, șoferul a declarat că a achiziționat substanța vegetală pentru consum propriu.

În cauză, a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 3 și 4 din Legea 143/2000, iar întreaga cantitate de substanță vegetală a fost înaintată împreună cu dosarul penal către DIICOT-ST Craiova.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.