Depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare, sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul de conducere anulat

 În data de 23 aprilie a.c., ora 19.45, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat, împreună cu polițiști de frontieră şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu în municipiul Calafat, au depistat un bărbat, de 61 de ani, din localitatea Basarabi, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul de Centură.

Depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare, sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul de conducere anulat


Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că acesta are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice anulat, iar autoturismul condus este radiat din circulație din data de 03.01.2019.

De asemenea, pe autoturism au fost aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare care aparțin unui alt autovehicul.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.