Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 1.250.000 lei, descoperite de polițiștii de frontieră doljeni

 Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion înmatriculat în Bulgaria, trei paleți în care se aflau mai multe cutii ce conțineau 2.506 flacoane de parfumuri, toate purtând însemnele unor firme consacrate şi care prezentau suspiciuni de contrafacere.

Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 1.250.000 lei, descoperite de polițiștii de frontieră doljeni

În data de 16.04.2023, în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean bulgar, în vârstă de 37 de ani, care se afla la volanul unui autocamion, înmatriculat în Bulgaria.  

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, colegii noștri au descoperit, în compartimentul de marfă al mijlocului de transport, trei paleți în care se aflau mai multe cutii de carton ce conțineau flacoane de parfum, inscripționate cu mărci protejate, despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute.

În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea totală de 2.506 flacoane de parfumuri, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

Bunurile, în valoare totală estimată de 1.253.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, faţă de persoana sus-menţionată, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, faptă prevăzută de art. 102 din Legea 84/1998.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.