Tânăr din Calafat reținut pentru furt

 Ieri, 24 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 20 ani, din municipiul Calafat, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.


În fapt, la data de 03 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie din municipiul Calafat, cu privire la faptul că, în noaptea de 02/03 aprilie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras un laptop și mai multe bijuterii dintr-un autoturism ce se afla parcat în faţa locuinţei. 

În urma cercetărilor desfășurate de către poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Calafat a fost identificat un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Calafat, bănuit de comiterea faptei, laptopul sustras fiind recuperat și restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Judecătoriei Calafat în vederea luării unei măsuri preventive.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.