Tânăr din Calafat reținut pentru furt

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Ieri, 24 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 20 ani, din municipiul Calafat, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.


În fapt, la data de 03 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie din municipiul Calafat, cu privire la faptul că, în noaptea de 02/03 aprilie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras un laptop și mai multe bijuterii dintr-un autoturism ce se afla parcat în faţa locuinţei. 

În urma cercetărilor desfășurate de către poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Calafat a fost identificat un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Calafat, bănuit de comiterea faptei, laptopul sustras fiind recuperat și restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Judecătoriei Calafat în vederea luării unei măsuri preventive.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.