TÂNĂR BĂNUIT DE FURT CALIFICAT, REŢINUT PENTRU 24 DE ORE

 Ieri,27 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat – Biroul de Investigaţii Criminale au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Moţăţei, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

TÂNĂR BĂNUIT DE FURT CALIFICAT, REŢINUT PENTRU 24 DE ORE


În fapt, în noaptea de 27 aprilie a.c., ora 01.50, poliţiştii Secţiei nr.9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi telefonic de dispeceratul unei firme de pază cu privire la faptul că, din incinta unei societăţi comerciale cu specific jocuri de noroc, din comuna Moţăţei, a fost sustrasă o sumă de bani.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta societăţii de unde ar fi sustras suma de 25.000 de lei.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Calafat şi Secţiei nr.9 Poliţie Rurală Cetate, în cursul zilei de 27 aprilie a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, din comuna Moţăţei, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri, suma de bani fiind recuperată în totalitate.  

În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe acesta, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de 28 aprilie a.c., persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.