Cetățeni sirieni depistați în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera în România

 Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat doi cetățeni sirieni care au încercat să se sustragă controlului de frontieră și să intre ilegal în România prin escaladarea gardului perimetral.

Cetățeni sirieni depistați în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera în România


În data de 10.05.2023, în jurul orei 04.00,  în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, un conducător auto a informat polițiștii de frontieră că la aproximativ 700 metri de sensul de intrare în țară, a observat două persoane de sex masculin care au traversat arterele de trafic și se deplasează pe lângă gardul perimetral, cu intenția vădită de a evita controlul de frontieră.

Întrucât cele două persoane au escaladat gardul perimetral, colegii noștri au procedat la cercetarea livezii aflată în zona adiacentă a P.T.F. Calafat, ocazie cu care au fost depistate persoanele în cauză.

În cadrul cercetărilor, cei doi barbați au declarat că sunt cețățeni sirieni, în vârstă de 24, respectiv 39 de ani și au călătorit până în P.T.F. Calafat pe șasiul unui autocamion al cărui număr nu îl cunosc.

Având în vedere aspectele constatate, cele două persoane au fost preluate de reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.