Mizerie și săli de așteptare marca incompetenței CFR, în gările din Dolj. OPC a dat amenzi și a închis stația de la Calafat

 Dezastrul din stațiile CFR din județul Dolj a fost confirmat, din nou, în urma unei verificări efectuate de către inspectorii de la Protecția Consumatorului.

Mizerie și săli de așteptare marca incompetenței CFR, în gările din Dolj. OPC a dat amenzi și a închis stația de la Calafat

Astfel, în cadrul unei campanii derulate la nivel național, în Dolj au fost verificate trei stații CFR, la cea din Calafat, din cauza dezastrului găsit, fiind luată decizia opririi teporare a activității. Aici, vor trebui găsite soluții de remediere a deficiențelor.

Au mai fost aplicate două amenzi și un avertisment, anunță reprezentanții Protecției Consumatorului Dolj.

„La nivelul județului Dolj, echipele de control au verificat trei stații CFR, iar pentru neregulile constatate au aplicat următoarele sancțiuni: 2 amenzi contravenționale în valoare totală de 11.000 lei: un avertisment și oprirea temporară a prestării de servicii până la remedierea deficiențelor, în cazul stației situate în localitatea Calafat”, arată CJPC Dolj.

Folosirea unor toalete neigienizate sau igienizate parțial, fără produse de igienă, condiții insalubre; prestarea serviciilor nealimentare pentru călători, fără a asigura condițiile igienice necesare, pereți deteriorați; folosirea unor săli de așteptare neigienizate, nerenovate, pete de mucegai, infiltrații de apă, bănci ruginite  sau existența pavimentelor pe peroane deteriorate, cale de acces călători cu paviment deteriorat, cu bucăți lipsă, acestea sunt principalele nereguli depistate.

About the author

Gigel Ciobanu
Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.