Bunuri contrafăcute, în valoare de aproximativ 1.000.000 lei, descoperite într-un microbuz, la PTF Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz înmatriculat în Bulgaria, 1.926 articole vestimentare sportive, ambalate într-un palet aflat în compartimentul pentru marfă al mijlocului de transport, toate purtând însemnele unor firme consacrate şi care prezentau suspiciuni de contrafacere.

Bunuri contrafăcute, în valoare de aproximativ 1.000.000 lei, descoperite într-un microbuz, la PTF Calafat

În data de 18.06.2023, în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, un cetățean bulgar, în vârstă de 55 de ani, care conducea un microbuz, înmatriculat în Bulgaria. 

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, colegii noștri au descoperit, în compartimentul pentru marfă al mijlocului de transport, un palet în care se aflau ambalate echipamente sportive, inscripționate cu diverse mărci protejate, despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute.

În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea totală de 1.926 articole vestimentare, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

Bunurile, în valoare totală estimată de 963.000 lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, întrucât șoferul bulgar nu a putut prezenta documente de proveniență pentru acestea.

În prezent, faţă de persoana sus-menţionată, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.