ACȚIUNI ROMÂNO-BULGARE ÎN REGIUNEA DE FRONTIERĂ CALAFAT-VIDIN

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 La data de 16 iunie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au acționat împreună cu polițiștii bulgari, în patrule comune, pentru monitorizarea și controlul traficului rutier în regiunea de frontieră Calafat-Vidin.

ACȚIUNI ROMÂNO-BULGARE ÎN REGIUNEA DE FRONTIERĂ CALAFAT-VIDIN

Polițiștii doljeni au acționat în scopul de a consilia și a acorda sprijin cetățenilor români aflați pe teritoriul bulgar, pentru desfășurarea activităților de patrulare, monitorizare și control al traficului rutier și pentru prevenirea accidentelor de circulație pe arterele rutiere din zona de trecere a frontierei care converg spre/dinspre localitățile Calafat-Vidin în perioada sezonului estival.

ACȚIUNI ROMÂNO-BULGARE ÎN REGIUNEA DE FRONTIERĂ CALAFAT-VIDIN

În cadrul activităților au fost legitimate și verificate peste 50 de persoane, fiind controlate și 43 de autovehicule.

Deși rolul polițiștilor a fost unul preventiv, au fost constatate și abateri ale normelor rutiere, fiind aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.320 de lei.

Polițiștii doljeni vor continua să acționeze și în perioada următoare împreună cu partenerii bulgari.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.