ACȚIUNI ROMÂNO-BULGARE ÎN REGIUNEA DE FRONTIERĂ CALAFAT-VIDIN

 La data de 16 iunie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au acționat împreună cu polițiștii bulgari, în patrule comune, pentru monitorizarea și controlul traficului rutier în regiunea de frontieră Calafat-Vidin.

ACȚIUNI ROMÂNO-BULGARE ÎN REGIUNEA DE FRONTIERĂ CALAFAT-VIDIN

Polițiștii doljeni au acționat în scopul de a consilia și a acorda sprijin cetățenilor români aflați pe teritoriul bulgar, pentru desfășurarea activităților de patrulare, monitorizare și control al traficului rutier și pentru prevenirea accidentelor de circulație pe arterele rutiere din zona de trecere a frontierei care converg spre/dinspre localitățile Calafat-Vidin în perioada sezonului estival.

ACȚIUNI ROMÂNO-BULGARE ÎN REGIUNEA DE FRONTIERĂ CALAFAT-VIDIN

În cadrul activităților au fost legitimate și verificate peste 50 de persoane, fiind controlate și 43 de autovehicule.

Deși rolul polițiștilor a fost unul preventiv, au fost constatate și abateri ale normelor rutiere, fiind aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.320 de lei.

Polițiștii doljeni vor continua să acționeze și în perioada următoare împreună cu partenerii bulgari.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.