Microbuz cu 24 cetățeni sirieni și irakieni depistați de polițiștii de frontieră, la ieșirea din localitatea Hunia

 Poliţiştii de frontieră doljeni din cadrul STPF Dolj au descoperit un microbuz, la ieșirea din localitatea Hunia către localitatea Cetate, județul Dolj, în care se aflau 24 cetățeni sirieni și irakieni.

Microbuz cu 24 cetățeni sirieni și irakieni depistați de polițiștii de frontieră doljeni Joi, 29 Iunie 2023

În data de 28.06.2023, în jurul orei 05.00, polițiștii de frontieră din cadrul Biroului Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și a Infracționalității Transfrontaliere și al Compartimentului Sprijin Operativ ale STPF Dolj au organizat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale. Astfel, la ieșirea din localitatea Hunia către localitatea Cetate, județul Dolj, colegii noștri au efectuat semnale pentru oprirea unui microbuz, înmatriculat în Italia,descoperind astfel, în compartimentul marfă mai multe persoane.

În cadrul verificărilor, a rezultat faptul că sunt 24 cetățeni de origine asiatică.La cercetări, persoanele în cauză au declarat că sunt cetățeni sirieni și irakieni.

Conform protocolului româno – bulgar, persoanele în cauză au fost conduse la sediul STPF Dolj și ulterior au fost preluate de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun, iar microbuzul în care acestea se aflau a fost indisponibilizat la sediul unității.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.