Microbuz cu 24 cetățeni sirieni și irakieni depistați de polițiștii de frontieră, la ieșirea din localitatea Hunia

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Poliţiştii de frontieră doljeni din cadrul STPF Dolj au descoperit un microbuz, la ieșirea din localitatea Hunia către localitatea Cetate, județul Dolj, în care se aflau 24 cetățeni sirieni și irakieni.

Microbuz cu 24 cetățeni sirieni și irakieni depistați de polițiștii de frontieră doljeni Joi, 29 Iunie 2023

În data de 28.06.2023, în jurul orei 05.00, polițiștii de frontieră din cadrul Biroului Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și a Infracționalității Transfrontaliere și al Compartimentului Sprijin Operativ ale STPF Dolj au organizat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale. Astfel, la ieșirea din localitatea Hunia către localitatea Cetate, județul Dolj, colegii noștri au efectuat semnale pentru oprirea unui microbuz, înmatriculat în Italia,descoperind astfel, în compartimentul marfă mai multe persoane.

În cadrul verificărilor, a rezultat faptul că sunt 24 cetățeni de origine asiatică.La cercetări, persoanele în cauză au declarat că sunt cetățeni sirieni și irakieni.

Conform protocolului româno – bulgar, persoanele în cauză au fost conduse la sediul STPF Dolj și ulterior au fost preluate de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun, iar microbuzul în care acestea se aflau a fost indisponibilizat la sediul unității.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.