Proprietarul unei stâne a snopit în bătaie un cioban din comuna Cetate

 Proprietarul unei stâne a snopit în bătaie un cioban din comuna Cetate, județul Dolj. El a fost reținut, ieri, de polițiștii din Calafat. Bărbatul, de 50 de ani, din satul Golenţi, a fost reținut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală.

Proprietarul unei stâne a snopit în bătaie un cioban din comuna Cetate

În seara zilei de 25 iunie, un bărbat de 48 de ani, angajat ca îngrijitor la o stână de animale din satul Golenţi, pe fondul pierderii unor animale aflate în supraveghere, ar fi fost lovit în repetate rânduri cu pumnii şi picioarele de un bărbat de 50 de ani, proprietarul stânei.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma examinării medico-legale, s-a apreciat că leziunile produse au pus în primejdie viaţa victimei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală. El a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.