Proprietarul unei stâne a snopit în bătaie un cioban din comuna Cetate

 Proprietarul unei stâne a snopit în bătaie un cioban din comuna Cetate, județul Dolj. El a fost reținut, ieri, de polițiștii din Calafat. Bărbatul, de 50 de ani, din satul Golenţi, a fost reținut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală.

Proprietarul unei stâne a snopit în bătaie un cioban din comuna Cetate

În seara zilei de 25 iunie, un bărbat de 48 de ani, angajat ca îngrijitor la o stână de animale din satul Golenţi, pe fondul pierderii unor animale aflate în supraveghere, ar fi fost lovit în repetate rânduri cu pumnii şi picioarele de un bărbat de 50 de ani, proprietarul stânei.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma examinării medico-legale, s-a apreciat că leziunile produse au pus în primejdie viaţa victimei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală. El a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.