TÂNĂR DIN MUNICIPIUL CALAFAT REȚINUT DE POLIŢIŞTI

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Procurorii din Calafat au dispus trimiterea în judecată a trei persoane, un tânăr de 19 ani şi părinţii săi. Toţi trei sunt suspectaţi de comiterea mai multor infracţiuni. Potrivit oamenilor legii, tânărul a condus fără permis, a accidentat un bărbat de 43 de ani şi a fugit. După accident, împreună cu tatăl său, au şi bătut victima accidentului, au mai susţinut poliţiştii. Înainte de accident, acelaşi tânăr ar fi ameninţat un bărbat de 35 de ani. Mama băiatului este acuzată de încredinţarea autoturismului unei persoane fără permis.

TÂNĂR DIN MUNICIPIUL CALAFAT REȚINUT DE POLIŢIŞTI

Poliţiştii doljeni au precizat că incidentul a avut loc pe 12 aprilie 2022, în comuna doljeană Unirea.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi de către un bărbat de 43 de ani, din comuna Unirea, cu privire la faptul că ar fi fost accidentat de un autoturism al cărui conducător a părăsit locul accidentului.

La fața locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Calafat care au stabilit că, în timp ce se deplasa pe raza localităţii Unirea, bărbatul de 43 de ani, ar fi fost accidentat de un autoturism care ulterior şi-a continuat deplasarea către extravilanul localităţii. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant”, au explicat oamenii legii.

Tatăl, mama şi fiul, acuzaţi de comiterea mai multor infracţiuni

Poliţiştii au reuşit să identifice autoturismul implicat în accident. Au stabilit că a fost condus de un tânăr de 19 ani, care nu deţine permis. În autoturism, care îi fusese încredinţat de mama sa, se afla şi tatăl tânărului.

„Poliţiştii au stabilit că autoturisul ar fi fost încredinţat tânărului pentru a fi condus pe drumurile publice de către mama sa, o femeie de 35 de ani, din comuna Unirea. Aceasta cunoştea faptul că tânărul de deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că anterior producerii accidentului rutier, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Unirea, tânărul ar fi ameninţat cu acte de violenţă un bărbat de 35 de ani, din localitate. Ulterior, tânărul l-ar fi accidentat pe bărbatul de 43 de ani, care se deplasa în calitate de pieton în aceeaşi direcţie de mers. Împreună cu tatăl său, un bărbat de 45 de ani, din Unirea, l-ar fi şi agresat fizic, după care au plecat cu autoturismul către extravilanul localității”, au mai susţinut poliţiştii doljeni.

Judecaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni

Pe 14 aprilie, tânărul de 19 ani şi tatăl său au fost arestaţi preventiv. Printre infracţiunile reţinute de anchetatori s-au numărat lovirea, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţarea, vătămarea corporală din culpă sau părăsirea locului accidentului. Femeia de 35 de ani a fost acuzată de încredinţarea autoturismului unei persoane fără permis. Cei doi inculpaţi au stat în arest până în iunie 2022.

La sfârşitul luni mai, anul acesta, cei trei inculpaţi au fost deferiţi justiţiei. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Calafat, urmând să intre în procedură de cameră preliminară.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.