Un bărbat, de 30 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, depistat la volan sub influența alcoolului

 În noaptea de 18 iunie a.c., ora 03.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au depistat un bărbat, de 30 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un moped pe Bulevardul de Centură, din localitate.

un bărbat, de 30 de ani, din comuna Ciupercenii Noi

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că mopedul condus este neînmatriculat.

Întrucât prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.