Un bărbat, de 30 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, depistat la volan sub influența alcoolului

 În noaptea de 18 iunie a.c., ora 03.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au depistat un bărbat, de 30 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un moped pe Bulevardul de Centură, din localitate.

un bărbat, de 30 de ani, din comuna Ciupercenii Noi

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că mopedul condus este neînmatriculat.

Întrucât prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.