Site-ul este în construcție Contact Contact!

"Festivalul Internațional de Poezie și Muzică Folk", se va desfășura între 3 și 10 august la Calafat

 

Tabara folk Calafat 2023

Dragi iubitori ai poeziei și muzicii folk,

Vă așteptăm cu sufletul deschis să ne reîntâlnim într-un loc plin de farmec și bucurie - Tabăra Folk Calafat, care se va desfășura între 3 și 10 august 2023. 

Încă de la începutul lunii august, obișnuim să ne adunăm pe malul Dunării, în pitorescul oraș Calafat, pentru a celebra poezia și chitara într-o atmosferă magică.

Tabăra Folk, al cărei nume complet este "Festivalul Internațional de Poezie și Muzică Folk", a fost botezată cu dragoste de către George Stanca și a rămas fidelă spiritului autentic al folclorului și artei. 

Anul acesta, sărbătorim ediția cu numărul 26, și suntem nerăbdători să redescoperim împreună bucuria muzicii și poeziei în această oază culturală.

Pentru cei care vor să se alăture, deschidem porțile sufletelor noastre la ora 21:00, joi, 3 august, pe esplanada din fața Casei de Cultură din Calafat. Aici, veți putea trăi cele mai frumoase clipe de inspirație, creativitate și prietenie. Dintre toate expresiile care se vor auzi în aceste opt zile, "Asta-i muzica ce-mi place" va fi cu siguranță una dintre cele mai rostite, acompaniată de imnul compus cu drag de Cristian Buică.

Într-un cadru natural desprins din povești, veți avea ocazia să ascultați și să vă bucurați de concerte susținute de artiști remarcabili din țară și din străinătate. Chitara va dansa sub degetele pricepute ale maeștrilor, iar poezia va curge în versuri, atingându-vă sufletul în moduri ce vor rămâne în amintirea voastră mult timp după eveniment.

Dar Tabăra Folk Calafat nu este doar despre muzică și poezie. Este despre conexiuni umane, prietenii noi și vechi, despre serile îmbelșugate de voie bună și pasiunea pentru frumos. 

Împreună, vom crea amintiri neprețuite și vom forma legături de neuitat, într-un spirit de comunitate care ne unește prin iubirea pentru cultura noastră.

Așa că vă invităm să vă alăturați nouă în această călătorie extraordinară în lumea fascinantă a folkului. Indiferent dacă sunteți muzicanți, poeți, sau pur și simplu iubitori ai acestei arte, Tabăra Folk Calafat vă așteaptă cu dragoste și entuziasm. Să trăim împreună clipe de magie și să păstrăm vie flacăra acestei tradiții minunate!

Vă așteptăm cu nerăbdare să devenim un singur suflet într-un concert al inimilor, la Tabăra Folk Calafat, între 3 și 10 august 2023.

Cu căldură și entuziasm,

Echipa Taberei Folk Calafat

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.