Un șofer beat și fără permis, urmărit de polițiști pe străzile din Calafat

 Un individ din Calafat a fost împușcat în picioare de polițiști după ce a sărit la bătaie împotriva lor. Polițiștii opriseră forțat o mașina în care se afla acest individ, soferul fiind băut și fără permis de conducere.


La data de 25 iulie a.c., politisti din cadrul Politiei Municipiului Calafat, in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire conducatorului unui autoturism ce circula pe drumurile publice, din municipiul Calafat.

Acesta a refuzat sa opreasca, fiind urmarit pe strada 1 Decembrie, unde a fost oprit de politisti.

Conducatorul auto a refuzat sa se legitimeze, iar alti doi barbati, de 30 si 40 de ani, aflati ca pasageri in autoturism, au devenit recalcitranti.

Pe fondul actelor de violenta ale barbatului de 40 de ani, din municipiul Bailesti, asupra politistilor, un politist a efectuat un foc de avertisment in plan vertical si, dat fiind faptul ca a continuat sa se manifeste agresiv, pentru a opri agresiunea si pericolul iminent, politistul a executat alte doua focuri in directia membrelor inferioare, barbatul fiind preluat si escortat la spital, pentru ingrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost condus la sediul Politiei Municipiului Calafat, unde s-a stabilit faptul ca nu poseda permis de conducere, avand o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat, cercetarile fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.


About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.