11.000 de țigarete ascunse printre bagaje, descoperite într-un microbuz la PTF Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui microbuz condus de un cetățean bulgar, cantitatea de 11.000 de țigarete, diferite mărci, ascunse printre bagajele transportate.

11.000 de țigarete ascunse printre bagaje, descoperite într-un microbuz la PTF Calafat

La data de 06.09.2023, în jurul orei 13.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 35 de ani, aflat la volanul unui microbuz, care circula pe ruta Bulgaria-Germania.

În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse și nedeclarate, printre bagajele transportate, 11.000 de țigarete (550 pachete de țigări). Ţigările, diferite mărci, aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

11.000 de țigarete ascunse printre bagaje, descoperite într-un microbuz la PTF Calafat

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 12.650 lei, a fost indisponibilizată de către polițiștii de frontieră iar, în cauză, șoferului bulgar i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, conform art. 452 din  Legea 227/2015.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.