Site-ul este în construcție Contact Contact!

Festivalul Toamna Calafeteană 14 - 17 Septembrie

 Avem o veste extraordinară de împărtășit cu voi! Dăm STARTUL TOAMNEI la cel mai tare eveniment – FESTIVALUL TOAMNA CALAFETEANĂ!  În perioada 14 – 17 SEPTEMBRIE vom transforma  Centru Civic din Municipiul Calafat într-un paradis al distracției și al petrecerii pentru întreaga familie.  Aerul va fi încărcat cu un miros dulce de struguri proaspeți  sau dovleci copți, încă de la intrare, veți vedea că totul e colorat în nuanțe de mov și burgund, cu decorațiuni  în formă de ciorchini de struguri, purumb, baloti de paie și butoaie tradiționale.

Festivalul Toamna Calafeteană

Festivalul va oferi o experiență de neuitat, într-o atmosferă unică, cu concerte live ale artiștilor preferați, un parc de distracții captivant și o mulțime de concursuri palpitante pentru toată familia.

N-am inventat noi mustul, însă suntem pregătiţi să acceptăm provocarea de a demonstra că facem cel mai gustos must  şi asta pentru că la mustăria amenajată în aer liber în buricul târgului se vor folosi doar struguri adevăraţi, bine copţi, din prima recoltă de struguri de anul acesta.  Punctul de atracție va fi reprezentat de stoarcerea mustului proaspăt chiar sub ochii trecătorilor prin zdrobirea strugurilor cu picioarele, de către fete îmbrăcate în costume populare, acompaniate de muzica populară, aşa cum se făcea rodioară la bunicile noastre… amintiri cu aroma de must…

Vă garantăm un line-up senzațional, cu artiști renumiți care vă vor încânta cu hiturile lor cele mai cunoscute. De la pop, trap, genuri alternative și până la folclor și muzică de petrecere,   veți avea parte de o diversitate muzicală pentru toate gusturile.

Aici se mută polul distracției al orașului și te așteaptă un festival de mâncare delicioasă și street food de neuitat.    Vei avea ocazia să te bucuri de o gamă variată de preparate culinare pregătite cu pasiune și creativitate. De la mâncăruri tradiționale autentice până la combinații inovatoare și exotice, vei găsi tot ce-ți poți dori. De la burgeri suculenți și tacos picante, până la grătare proaspete și mâncăruri tradiţionale delicioase: tocănițe, fripturi, plăcinte bucovinene și sute de “dulcegării”: clătite, gogoși, waffe, înghețată, turtă dulce și mii de jeleuri colorate.

Festivalul nu este doar despre mâncare, ci și despre experiența în sine. Veți avea parte de muzică live, spectacole și activități distractive pentru toată familia. Pentru a completa experiența, vei putea savura băuturi răcoritoare, cocktailuri inovatoare și deserturi delicioase. De la smoothie-uri sănătoase până la bere și vinuri fine, vei găsi o gamă largă de băuturi pentru a te răsfăța.

Așadar, pregătește-ți papilele gustative pentru o aventură culinară extraordinară! Invitați-vă prietenii, familia și vecinii și pregătiți-vă să vă distrați într-un mod unic și de neuitat!

Programul concertelor cuprinde:


JOI – 14 SEPTEMBRIE

Doljul în bucate – expoziție culinară

Ansamblul FLORI DE CÂMP din Seaca de Câmp

Ansamblul DRAG DE JOC din Poiana Mare

PETRONELA BÎRSILĂ

ELENA POTÂRCĂ

NICU PALERU

JOHNY ROMANO

Clubbing –  DJ JOSH PATRICK


VINERI – 15 SEPTEMBRIE

Ansamblul ROPOTA din Ciupercenii Noi

Ansamblul ROZELE CALAFATULUI din Calafat

VIVIANA MITITELU

IONUȚ BOSTANGIU

DENIS HILIȚIANU

CARMEN IENCI și TARAFUL

CARMEN DE LA SĂLCIUA

Clubbing – DJ DarkAce


SÂMBĂTĂ – 16 SEPTEMBRIE

Ansamblul ROZELE CALAFATULUI din Calafat

Ansamblul MUGURAȘII OLTULUI din Pleșoi, Olt

MARIAN MEDREGONIU

OLGUȚA BERBEC și REMUS NOVAC

PINKY DANCE

JUNO

Clubbing – DJ JOSH PATRICK


DUMINICĂ – 17 SEPTEMBRIE

Ansamblul CRĂIȚELE din Maglavit

Ansamblul ELEFTERIA din Calafat

MIRELA SURCEL și TARAFUL

MIRELA SCĂUNAȘU

VIOLETA CONSTANTIN

PINKY DANCE

MAHALA RAI BANDA

Clubbing –  DJ DarkAce

Vă așteptăm cu drag!


sursa:autenticevents.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.