S-a urcat băut și fără permis la volan și a făcut accident

 În această dimineață, la ora 05.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 56, în localitatea Maglavit.

S-a urcat băut și fără permis la volan și a făcut accident

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, din comuna Moţăţei, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56, în localitatea Maglavit, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare ieşind în afara părţii carosabile.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta nefiind posesor de permis de conducere.

Acesta fost condus la o unitate medicală unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, refuzând prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.