40.000 țigarete depistate ascunse, într-un locaș special amenajat dar și sub roata de rezervă ale unui autoturism, la Calafat

 Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în urma controlului de frontieră efectuat asupra unui autoturism, cantitatea de  40.000 de țigarete nedeclarate, disimulate printre bagajele personale, într-un locaș special amenajat între portbagaj și banchetă, precum și sub roata de rezervă a mijlocului de transport. 

40.000 țigarete depistate ascunse, într-un locaș special amenajat dar și sub roata de rezervă ale unui autoturism, la Calafat

Țigările aparțin șoferului mijlocului de transport, un cetățean bulgar în vârstă de 44 de ani, care nu a putut prezenta documente de proveniență.

La data de 29.09.2023, în jurul orei 23.55, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 44 de ani, aflat la volanul unui autoturism, înmatriculat în Germania.

40.000 țigarete depistate ascunse, într-un locaș special amenajat dar și sub roata de rezervă ale unui autoturism, la Calafat

În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, colegii noștri  au descoperit, disimulate printre bagajele personale, într-un locaș special amenajat între portbagaj și banchetă, precum și sub roata de rezervă,  40.000 de țigarete (2.000 pachete)  diferite mărci, care aveau aplicate timbru de acciză bulgăresc.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit că ţigările aparțineau conducătorului auto, care nu a putut prezenta documente de proveniență pentru bunurile respective.

În cauză, șoferului i-a fost întocmit dosar penal, iar întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 46.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.