40.000 țigarete depistate ascunse, într-un locaș special amenajat dar și sub roata de rezervă ale unui autoturism, la Calafat

 Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în urma controlului de frontieră efectuat asupra unui autoturism, cantitatea de  40.000 de țigarete nedeclarate, disimulate printre bagajele personale, într-un locaș special amenajat între portbagaj și banchetă, precum și sub roata de rezervă a mijlocului de transport. 

40.000 țigarete depistate ascunse, într-un locaș special amenajat dar și sub roata de rezervă ale unui autoturism, la Calafat

Țigările aparțin șoferului mijlocului de transport, un cetățean bulgar în vârstă de 44 de ani, care nu a putut prezenta documente de proveniență.

La data de 29.09.2023, în jurul orei 23.55, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 44 de ani, aflat la volanul unui autoturism, înmatriculat în Germania.

40.000 țigarete depistate ascunse, într-un locaș special amenajat dar și sub roata de rezervă ale unui autoturism, la Calafat

În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, colegii noștri  au descoperit, disimulate printre bagajele personale, într-un locaș special amenajat între portbagaj și banchetă, precum și sub roata de rezervă,  40.000 de țigarete (2.000 pachete)  diferite mărci, care aveau aplicate timbru de acciză bulgăresc.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit că ţigările aparțineau conducătorului auto, care nu a putut prezenta documente de proveniență pentru bunurile respective.

În cauză, șoferului i-a fost întocmit dosar penal, iar întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 46.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.